Om oss

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna tillmötesgå kundernas krav inom markstensläggning, minimaskiner, materialhantering, service och montage.

PRITEC MASKIN AB som sedan 2022 är den del av Amplex var från början ett dotterbolag till PRITEC VACULYFT AB och i och med detta finns det stor kunskap och erfarenhet om hur saker och ting skall fungera på bästa sätt i ”verkligheten”! PRITEC VACULYFT har varit i branschen sedan1987 framför allt som tillverkare av materialhanteringsutrustning med kunder som Volvo Cars, SKF, ABB, Volvo Trucks m.fl. År 2006 började vi tillverka markstensmaskiner och såg då också kundernas behov av annan utrustning för entreprenad- och byggbranschen. Vårt mål är att hjälpa företag och privatpersoner med bra fungerande utrustning både från oss själva och från välkända leverantörer som vi vet tillhandahåller produkter som håller en hög kvalitet!

En del av Amplex

Pritec Maskin AB är en del av Amplex, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom utvalda marknadsnischer. Med innovativa lösningar med fokus på lyftteknik och materialhantering, säkerhet på arbetsplatser och belysning bidrar gruppens bolag till ökad effektivitet och konkurrenskraft hos sina kunder. Tillsammans har bolagen verksamheter i ett tiotal länder i Europa, Asien och Nordamerika. För mer information, besök gärna www.amplexab.se.