Besök från Benders eftermarknad!

Idag hade vi besök från Benders eftermarknad. Dom var här för att titta på våra stensågar som sågar sten helt utan vatten eller damm. Killarna från Benders var riktigt imponerade och eftersom den fick plats i bagagen till deras V70 tog dom med sig en hem till Uddevalla. Vi tackar Tomas, Christer och Martines för det nära samarbetet genom åren och hälsar er välkomna åter.

Världens första 420 mm stensåg med inbyggt dammskydd med vakuumteknik från amerikanska IQ Power Tools! Stensåg för torrsågning med inbyggd dammkontroll, inget vatten, inget slam, ingen städning.

Systemet fångar in 99.5 % av det farliga dammet helt utan vatten och klarar de stränga OSHA PEL kraven i USA (50 mikrogram damm per kubikmeter inandningsluft).

iQMS362 är nästa revolution i byggbranschen. Med sin oöverträffbara kaphastighet, precision, mångsidighet, portabilitet och dammuppsamling är detta det ENDA valet för alla proffs inom murning och stensättning.

Diamantklinga Q-Drive ingår.

  • Segmenterad diamantklinga Q-Drive
  • Elmotor med mjukstart
  • Integrerat stativ med gasfjädrar och lågtrycksdäck
  • Vakuumsystem med cyklonfiltrerng i tre steg som samlar upp 99.5 % av allt damm.

Amerikanska IQ Power Tools har över 30 års erfarenhet av murning, kakel- och stensättning. I över 15 år har IQ Power Tools studerat och tagit fram lösningar för minimera skadligt damm i arbetsmiljön

Stensåg iQMS362

Rulla till toppen