Leverans av Leveller 1400 till Stockholm

Idag levererade vi en Leveller 1400 till vår återförsäljare i Uppsala. Den aktuella levellern är utrustad med lasermottagare, fallsensor och ultraljud. Maskinen skall monteras på en Multione minilastare och levereras till kund i Lidköping.

AP Leveller används för att utjämna, justera och lägga fall. Maskinen använd främst till vägbyggnation, parkeringar, torg, grundjustering och läggning av marksten mm. Bladets baksida har en kniv för att skära material, och i fronten sitter en ”slutbehandlings platta”. Skärkniven och slutbehandlingsplattan arbetar helt oberoende av varandra. Tillsammans med lasermottagare Topcon LS-B110 kan en noggrannhet av + – 1.5mm i både x och y axel uppnås. Maskiner från AP Machinebouw levereras med maskinstyrning helt enligt kundens önskemål, laser, fallsensor, ultraljud, GPS eller totalstation mm.

MULTIONE MINI ARTICULATED LOADERS finns i 10 olika serier, 19 konfigurationer och över 170 olika tillbehör, MultiOne är den bästa minilastaren på marknaden, anpassad för alla slags uppdrag: från jordbruk till landskapsplanering, från fastighetsunderhåll till självhushåll. Upptäck hela MultiOnes minilastare sortiment: från den lilla och mångsidiga 3WD minilastaren, idealisk för alla dina DIY-uppgifter, till den imponerande 75 hk 10-serien. Vill ni veta mer om Multione så kontakta vår samarbetspartner Multibolaget i Uppsala.