Leverans av Powerblade 2000 till kund i Vara!

Idag skickar vi en AP Powerblade 2000 till kund i Vara. Ett stort tack till Kalle för årets smidigaste affär. Vill även tacka Niklas på Multibolaget för att han kunde hjälpa oss med montage och utbildning på plats hos kund på kort varsel. Har du intresse av av Powerblade, Leveller eller hyvel från AP Machinebouw och bor i “Stockholmsområdet” så kontakta Niklas för mer information eller demo. Multibolaget säljer även lastare från Multione, grävmaskiner från Eurocomach och läggningsmaskiner från Pritec Vaculyft mm.

AP Powerblade är en perfekt laserstyrd markavplanare för din entreprenadmaskin. Genom sin solida konstruktion möjliggörs snabb förflyttning av massor för snabb och effektiv markavplaning. De unika utfällbara sidorna på Powerblade gör att massorna ständigt “rullar”. Med hjälp av finish-plattan får du ett perfekt topplager för att t.ex lägga marksten på. Finns i ett antal olika modeller med en arbetsbredd från 1200 mm – 2850 mm. Jobbar med material från 0.5 mm till 90 mm. Maskinen levereras med mottagarmaster i rostfritt stål, ventilblock, kontrollbox, joystick box och utbytbara hardox knivar.

Du kan även få maskinen levererad med tex. utdragbara master med skala, fallsensor, ultraljudsensor, lasermottagare, GPS, LPS, lastplatta, alla typer av snabbfästen mm.

Rulla till toppen