Idag skickar vi ytterligare en leverans av torrsågande och dammfria stensågar till Danmark!

Idag skickar vi ytterligare en leverans av torrsågande och dammfria stensågar till Danmark! Bor du i Danmark och är intresserad av sten- och kakelsågar från Amerikaska iQ Power Tools så kontakta Raymond på Maxprocent Aps.

Raymond Mejlkjær
Maxprocent Aps
Gutenbergvej 2 b,c
9870 Sindal
Cvr 39911019
Tlf +45 81616868

Vill du inte vara sämre en våra danska grannar och införskaffa en kakel- eller stensåg med inbyggd dammkontroll så kontakta oss på Pritec Maskin. Den tid du sparar på städning betalar tillbaka sågen på ett ögonblick, men framför allt förbättrar din din och dina anställdas arbetsmiljö drastiskt.

https://www.pritecmaskin.se/produkter/kakel-och-stensagar/

Världens första sten- och kakelsågar med inbyggd dammuppsamling med vakuumteknik. Systemet fångar in 99.5 % av det farliga dammet helt utan vatten och klarar de stränga OSHA PEL kraven i USA (50 mikrogram damm per kubikmeter inandningsluft).

Nu slipper du leta efter vattenkälla, göra dig av med förorenat vatten, sätta upp skyddsplast och skvättskydd. Nu kan du kapa sten och kakel i känsliga miljöer utan att lägga åtskilliga timmar på städning.

Amerikanska IQ Power Tools har över 30 års erfarenhet av murning, kakel- och stensättning. I över 15 år har IQ Power Tools studerat och tagit fram lösningar för minimera skadligt damm i arbetsmiljön.

 

 

Rulla till toppen